• 4deea2a2257188303274708bf4452fd

Zaihui analyserer årsagerne til det kraftige fald i priserne på rustfrit stål i juni 2022

Efter at prisen på rustfrit stål i 2022 oplevede en kraftig stigning i begyndelsen af ​​marts, var fokus på spotrustfrit stålpriserne begyndte gradvist at falde i slutningen af ​​marts, fra en pris på omkring 23.000 yuan til omkring 20.000 yuan/ton i slutningen af ​​maj.Hastigheden af ​​prisfald er steget markant og brød igennem 20.000 yuan på få dage, under 19.000 yuan og en gang under 18.000 yuan.

Hvad er årsagen til det kraftige fald i priserne på rustfrit stål?Hvorfor gjorde prisen pårustfrit stålfaldet kraftigt i juni, men transaktionen var endnu værre?Hovedårsagerne til faldet irustfrit stålPriserne denne gang er det kontinuerlige fald på futuresmarkedet, svag efterspørgsel og alvorlig mangel på lagerpres.

Fra slutningen af ​​marts til i dag, spothandelen afrustfrit ståli Wuxi har været under pres som helhed.I april og maj, påvirket af covid-19 kontrol- og logistikrestriktioner, er downstream-efterspørgslen efter rustfrit stål blevet alvorligt påvirket, med et kumulativt fald på omkring 4% i disse to måneder.Efter indgangen til juni er virkningen af ​​forbruget uden for sæsonen steget betydeligt, og svagheden på efterspørgselssiden i downstream har forværret bekymringen på spotmarkedet i rustfrit stål.Under den pessimistiske atmosfære af markedsudsigterne er faldet på markedet for rustfrit stål accelereret, og faldet har oversteget 4-5 på kun en halv måned.to måneders tilbagegang.

Det store sociale varelagre er også en faktor for faldet i spotpriserne.Pr. 10. juni er den samlede sociale opgørelse afrustfrit stålpå det nationale spotmarked var 905.200 tons, en år-til-år stigning på 16,40%.Den samlede beholdning af 300 rustfrit stål var 514.500 tons, en år-til-år stigning på 31,79%.

Lavsæsoneffekten af ​​forbruget varer ved, vilrustfrit stålpriserne fortsætter med at falde?Faktisk er den vigtigste faktor, der påvirker markedet, efterspørgslen.Efterspørgslen er konge.Uden støtte fra efterspørgsel er upstream-omkostningsstøtten meget svag.Derudover påvirker sæsonmæssige faktorer og eksportfaktorer også prisændringerne.

https://www.acerossteel.com/manufacturer-of-stainless-steel-round-pipes-that-provide-mass-customization-product/

https://www.acerossteel.com/manufacturer-of-stainless-steel-round-pipes-that-provide-mass-customization-product/

https://www.acerossteel.com/stainless-steel-round-bar-stainless-steel-bar-products/

https://www.acerossteel.com/stainless-steel-hexagon-bar/

zaih6


Indlægstid: 27. juni 2022